De vele complimenten die ik krijg over de website laten me iedere keer weer trots voelen! Het creatieve brein van Danette heeft gezorgd voor een stijlvol logo en een website die helemaal bij mij passen; de kleuren en betekenis achter het logo en de opzet van de website zijn treffend, en stralen uit wie ik ben en wat ik doe. Danette heeft met haar vriendelijke en toegankelijke houding vlot een inschatting gemaakt van mijn wensen. Naast dat ze snel en zorgvuldig werkt, heeft ze veel waardevolle tips gegeven voor de website, ze is echt betrokken en heeft zich in mijn vak verdiept. Dankjewel!
CLAUDIA VAN DEN BERG - KINDERPSYCHOLOGIE | Claudia van den Berg
Wij werken al jaren met Danette. Ze denkt echt met ons mee en kijkt naar onze doelgroep. Elke keer komt ze weer met een verrassende ideen. Ze is flexibel en spoedjes zijn voor haar geen probleem. Omdat wij het druk hebben met onze eigen werkzaamheden is het fijn met iemand te werken die alles regelt, dus ook het drukwerk.
Schaap Events | Peter en Ans Schaap
Sinds 2013 helpt Danette me met het creatieve gedeelte van mijn praktijkvoering. Ze heeft mijn logo ontworpen, visitekaartjes, briefpapier en ook de opzet voor mijn website gemaakt. Danette is creatief, meedenkend, kan mijn wensen goed vertalen in een beeld, heeft een fijne persoonlijke benadering en sluit hierdoor heel goed aan. Ik ben nog steeds blij met haar ontwerpen en ik krijg nog regelmatig complimenten hierover. Maar naast haar hele vat vol creativiteit is ze bovenal een mooi mens om mee te sparren en samen te creren.
KRUISPUNT PSYCHOLOGIE | Meike Cruysen - Kranz
Danette heeft voor ons een fantastisch bedrijfsmagazine gemaakt. Doel van het magazine was om meer mensen kennis te laten maken met onze verschillende bedrijven en verschillende diensten. Hierbij leverden wij zelf de teksten en foto's aan waarna Danette er vaak direct mee aan de slag ging om de visuele ondersteuning te leveren. Omdat we werkten met directe lijnen en er goed werd geluisterd naar onze wensen leverde dit uiteindelijk een prachtig eindresultaat op wat volledig aansluit bij ons bedrijf!
JOB INVESTMENT | Tijmen Chatrou - Marketing Manager Job Investment Groep

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. contact