Danette heeft voor mij een aantal websites gemaakt, diverse visitekaartjes ontworpen en verschillende folders en advertenties gemaakt. Altijd komt zij weer met verrassende, nieuwe ideen die weer perfect passen bij het onderwerp qua sfeer en design. Ze heeft aan een half woord genoeg en voelt ze vrijwel meteen aan wat je als resultaat voor ogen hebt. Daarbij is Danette een zeer leuke en vlotte persoonlijkheid met wie het zeer prettig samenwerken is.
KOOPVILLA COSTA BLANCA | Susanne Hofmans
Danette heeft ons geholpen bij de vormgeving van De Droombaanreis Rome, een 3 daags loopbaantraject met impact. Zij heeft het logo, een super mooie leaflet en andere communicatie-uitingen zoals een banner, reistickets ontwikkeld en vormgegeven. Danette verdiept zich echt in jou als klant, durft door te vragen totdat zij een duidelijk beeld heeft en kan dan echt doorpakken. Zij werkt snel, is erg creatief en komt altijd met de juiste oplossing. Dat is echt een talent van Danette!
DROOMBAANREIS | Renate Bouwman
Onverwachts ontstond de samenwerking maar ik vond het een hele prettige samenwerking. Alles is prima verlopen. Veel overleg, persoonlijke benadering, meedenken. Helemaal toppie.
VENTEK | Frank Vendelmans

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. contact